Iemand die vrijblijvend creatief bezig is

Freubelen hoort bij mijn leven. Ik kan niet meer zonder. Als ik maar even tijd over heb, ga ik op zoek naar iets wat ik kan maken. Freubelen geeft rust en ruimte in mijn hoofd. Het werkt bijna net zo goed als een meditatie... Het start vaak met zomaar iets proberen, echt freubelen, en uiteindelijk leidt het tot fraaie stukjes handwerk die met veel liefde gemaakt zijn. HEART-MADE zeg maar. Als ik eenmaal start dan gaat de creativiteit en inspiratie stromen. En eigenlijk word ik er vooral blij van als ik iemand anders blij kan maken met wat ik heb gemaakt.

De behoefte om dingen te maken is lang geleden begonnen met het maken van vilten poppetjes, tekenen en schilderen. Maar vooral dat laatste kost veel tijd en die is er niet altijd.Dus ging ik op zoek naar alternatieven om toch iets te kunnen creëren.

 

Freubelen kan met een heleboel materialen: wol, vilt, papier, linoleum, gum, klei en alles wat je in de kast of in de natuur vindt. Kijk in mijn galerij (even hier klikken) om te zien wat ik allemaal maak.

Linda Driesen - van der Male

Freubelen is de basis van elke vorm van kunst is mijn mening. Zonder freubelen geen kunst of kunstig handwerk. Alles begint met een beetje proberen en uitzoeken. En ook als het uiteindelijk tot niets zou leiden, is dat ook helemaal niet erg. Zolang je er maar plezier aan hebt gehad!

 

En uiteindelijk is er niets zo leuk als anderen helpen met het maken van dingen en mijn kennis over materialen en mijn creatieve ideeën te delen. De plezier en rust die ik uit het freubelen haal, gun ik iedereen!

Webdesign door Snarenmans en Freubelaar - Met dank aan FaceQ voor de getekende portretten - Copyright © Snarenmansfreubelaar.nl