Wat een geluk! Jijzelf of een van jouw vriendinnen verwacht een kindje. Samen met de aanstaande moeder gaan jullie aan de slag om een geboorte pakketje te maken. Bestaande uit bijvoorbeeld een geborduurd lakentje, een (gehaakte of wolvilten) rammelaar, een (gehaakte of wolvilten) knuffeltje en een geboortehanger. Naar wens kan het setje gemaakt worden voor een meisje of een jongen. Is het geslacht een geheim....Ook dat kan natuurlijk geregeld worden. Er is een ruime keuze aan patronen en ideeën beschikbaar.

 

De duur van het geboortefeestje bepalen we in overleg. Evenals wat er allemaal gemaakt kan worden. Dat hangt natuurlijk ook af van de vaardigheden en het aantal personen. Tijdens het feestje ben ik de hele tijd tot jullie beschikking om te helpen. De prijs varieert tussen de € 25,00 en €35,00 per persoon voor ca. 2,5 uur, incl. alle materialen en iets lekkers.

 

Samen maken we er een vrolijk feestje van met koffie / thee en limonade. Natuurlijk is er ook iets lekkers om tussendoor te snoepen.

Geïnteresseerd? Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

algemene workshops
kinderfeestjes
Vrijgezellenfeestje, geboortefeestje, familiefeestje of bedrijfsuitje
 
 
 
 
 

Webdesign door Snarenmans en Freubelaar - Met dank aan FaceQ voor de getekende portretten - Copyright © Snarenmansfreubelaar.nl