Inspiratie voor jouw creativiteit

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij definitieve inschrijving ga je akkoord met de volgende afspraken.


Om onduidelijkheden te voorkomen, waardoor onze samenwerking mogelijk niet soepel zou verlopen, staat hieronder nog even opgeschreven welke afspraken ik met al mijn leerlingen maak over de gitaarles. Na ondertekening van het definitieve inschrijfformulier ga je akkoord met het volgende:


Betaling

Voor kinderen en jongeren:

  • Het lesgeld wordt per periode van 2 kalendermaanden in rekening gebracht
  • In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Over deze periodes betaal je ook niets!
  • Hierdoor bestaat een lesjaar uit ongeveer 40 lesdagen (bij 2-wekelijkse les 20 lesdagen). Zodoende zullen er in een lesjaar 5 lesperiodes in rekening worden gebracht. I.v.m schoolvakanties kan het dus zo zijn dat je de ene maand minder lessen hebt dan de andere.....maar soms heeft een maand juist 5 ipv 4 lesdagen en de maanden juli/augustus worden niet gefactureerd, maar heb je wel een aantal lessen.


Voor volwassenen:

  • Betaling van de lessen gebeurt d.m.v. het kopen van de ‘Gitaarles leskaart’.
  • Per leskaart reserveer je steeds 4 opeenvolgende lessen
  • De leskaart wordt in zijn geheel vooraf betaald


Afwezigheid tijdens lessen

Wanneer je gitaarles bij mij komt volgen, maken wij samen afspraken over een lesdag en een tijd en reserveer ik een lesblok voor jou. Vanaf dat moment kan je op mij rekenen. Andersom verwacht ik dit ook van jou. Je betaalt daarom voor de gereserveerde tijd, want in de gereserveerde tijd kan ik namelijk geen andere leerlingen aannemen.

Als je een keer niet kunt komen, dan graag even van te voren afmelden. In principe worden lessen niet ingehaald. In overleg kunnen we bekijken of er in dezelfde week een ander tijdstip mogelijk is, maar dit kan alleen als daar ruimte voor is in mijn lesplanning.

Bij langdurige afwezigheid vinden we natuurlijk samen een oplossing en mocht ikzelf niet in staat zijn les te geven, dan wordt de les uiteraard niet gerekend.

 

Lesmateriaal

  • Bladmuziek of documentatie krijg je van mij en is in het lesgeld inbegrepen. Het is wel handig om zelf te zorgen voor een map met insteekbladen waarin je de bladmuziek kunt verzamelen.
  • Het leukst is om zelf een gitaar aan te schaffen en deze mee te nemen naar de les (ook handig om zelf thuis te kunnen oefenen natuurlijk). Eventueel heb ik gitaren die je in de les kunt gebruiken of die je kunt huren voor thuis.
  • Snaren en plectrums zijn voor rekening van de leerling. Snaren slijten en breken en plectrums raken kwijt, dat hoort nu eenmaal bij gitaar spelen. Dit kan ook gebeuren tijdens een les, maar de kosten voor vervanging zijn echter altijd voor de leerling.

N.B. Ik wil er wel op wijzen dat alle door mij verstrekte muziek en andere eventuele auteursrechtelijk gevoelige materialen (video, bladmuziek, etc) alleen voor persoonlijke non-commerciële en educatieve doeleinden mogen worden gebruikt en nooit mogen worden doorgegeven aan derden zonder rechtsgeldige toestemming van de auteurs-rechthebbende(n). Hierbij stel ik dat ik bij overtreding nooit aansprakelijk kan worden gesteld.

 

Stoppen met lessen

Wanneer je besluit om te stoppen met de lessen, dan is dat geen probleem. De opzegtermijn is 1 maand. Er vindt geen restitutie plaats van reeds betaalde lessen.


Webdesign door Snarenmans - Met dank aan FaceQ voor de getekende portretten - Copyright © Snarenmansfreubelaar.nl